lamqta.comОвен  Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със

...
lamqta.comОвен  Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със
Коментари Харесай

Големи успехи за една зодия днес

lamqta.com

Овен 
Днес Вашият обичан човек дълго ще Ви развлича със своето възприятие за комизъм и със занимателното си държание. Главното е, да не загуби освен това Вашето почитание, защото смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той в действителност...  

``
реклама 
Телец
Денят е доста подобаващ, с цел да разгледате новите оферти за съдействие. Днес ще съумеете да диктувате своите условия на евентуалните си сътрудници, а това на никого няма да се стори необичайно. Обкръжаващите ще виждат у Вас експерт, с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата прелест ще Ви подсигурява вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте внимателни, което е доста рационално, тъй като надалеч не на всички, които през днешния ден Ви оферират да бъдете дружно в положително и зло, може да се има вяра. 

Близнаци
Ако не Ви е мъчно да бъдете положителни, не вършете недомислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите усеща и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които инцидентно Ви попаднат. И не забравяйте, че храната се трансформира в тлъстини, в случай че е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на фамилията си и домашната работа, само че в случай че сте изтощени, не се захващайте с нищо съществено.

Рак
За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите.. 

Везни
В очите на близките търсете състрадание, а не удивление. Все-пак в миналото, когато Ви се наложи, би трябвало да знаете, към кого можете да се обърнете. Едновременно с това ще си изясните, кой единствено ще подвига пара, без да направи нищо потребно. 

Скорпион
През днешния ден ще се ускори привързаността Ви към родните места, домът и фамилията Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки на първо място за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е неприятно, с цел да поканите посетители вкъщи си, да се отдадете на автентичен отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на занимателни взаимни мемоари. Подобно другарство може да укрепи Вашия сватбен съюз, без значение дали е публично завършен или не. 

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Помагате ли на възрастния комшия да си донесе чантата с покупки или непринудено изявявате предпочитание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади способи да окажете доброволна помощ и извършвайки въпреки и едно от тези дейности, към този момент променяте живота на обществото към по-добро. А това на собствен ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР